Dystre tanker og søvnløshed – Emilies historie

Emilie har lige fået nyt job og er blevet gift, da hun bliver gravid. Det var hurtigere, end hun havde ønsket, og den dårlige samvittighed over for arbejdet nager. Graviditeten er præget af angst og smerter fra bækken og iskasnerven. Da fødslen starter går det først godt, men som den skrider frem oplever Emilie at miste kontrollen over sin krop og smerterne, og personalet bliver mere og mere opmærksomme på hendes barns tilstand. Til sidst bliver barnet forløst med kop, og Emilie og barnet bliver adskilt fra hinanden på hver deres afdeling. Oplevelsen efterlader Emilie med følelsen af ensomhed og kontroltab. Efterfødselsforløbet er benhårdt – En smertefuld amning og stramt tungebånd udfordrer Emilie i en grad, der ender med at bringe hende helt ud af balance. Resultatet er massiv søvnløshed, stress, depression og en mor, der er tiltagende desperat.

Du kan støtte arbejdet med podcasten på www.Patreon.com/efterveer