Et brækket haleben og svindende tillid

Amanda og hendes ven beslutter at få et barn sammen, og bliver hurtigt gravide. Allerede til det første jordemoderbesøg bliver der dog fokuseret meget på de vordende forældres seksualitet. Efterfølgende oplever Amanda, at disse private oplysninger er blevet ulovligt delt med sundhedsplejersken. Dette er det første af en række svigt og brud på Amandas tillid til sundhedssystemet. Amanda har en god fødsel, men oplever også herefter et sundhedspersonale, som ikke har det fokus på hende, hun har brug for. Efterfølgende lider Amanda af uforklarlige smerter, som varer ved og ved. Hun oplever igen et systemsvigt, da ingen tager hendes smerter alvorligt. Konsekvensen er et smertefuldt  efterfødselsforløb, og en alvorligt svindende tillid til sundhedssystemet.

Du kan støtte arbejdet med podcasten på www.Patreon.com/efterveer