Mais historie del 1: Kejsersnittet og indlæggelsen på intensiv

Da Mai skal have sit andet barn beder hun om et planlagt kejsersnit i fuld narkose. Det gør hun, fordi hun lider af PTSD og har brug for forudsigelighed og kontrol med situationen. Desværre møder hun ikke megen forståelse, og hun bliver i stedet presset til et vågent kejsersnit under lokalbedøvelse. Desværre går kejsersnittet ikke roligt for sig. Moderkagen er vokset sammen med arret fra hendes første kejsersnit, og det starter en kraftig blødning hos Mai. Situationen bliver akut, og Mai ender med at ligge vågen i 40 min. og mærke hendes værste mareridt udspille sig, inden hun bliver lagt i narkose. Efter at have ligget på operationsbordet i 6 timer og i koma i 8 timer, vågner Mai op på intensivafdelingen uden sin livmoder og i enorme smerter.

Du kan støtte arbejdet med podcasten på www.Patreon.com/efterveer