Mais historie del 2: Barselsgangen, datterens mistrivsel og et liv i smerter

Mai er indlagt på intensivafdelingen efter nær at have mistet livet under sit kejsersnit. Fødselskirurgen vil dog gerne have hende indlagt på barselsgangen. Hun siger modvilligt ja, selvom hun ikke føler sig klar. Hendes fornemmelse holder desværre stik, for opholdet på barselsgangen er præget at smerter, underbemanding og følelsen af ikke at blive lyttet til. Hjemme igen skal Mai finde sig tilrette i sin nye tilværelse. Hun er ufatteligt afkræftet og helt afhængig af sin mors og partners hjælp. Udfordringerne stopper desværre ikke der, for hendes datter begynder at udvise symptomer på at mistrives. Datteren lider af refluks, men Mai oplever store problemer med at få sundhedssystemet til at reagere på dette. Igen er Mai og hendes familie overladt til at løse problemerne selv. Sideløbende går Mai i udredning for de smerter, som har præget hendes liv siden fødslen. Da hun endelig får en afklaring er beskeden, at smerterne er kroniske. Dette er historien om en mor, som har klaret mere end man kan forestille sig.

Du kan støtte arbejdet med podcasten på www.Patreon.com/efterveer