Et efterfødselsforløb med en 4. grads bristning – Carolines historie

Caroline har en ukompliceret graviditet og ser frem til at møde sin søn for første gang. Da vandet går i en ordentlig skylle og veerne begynder at komme, ligner det i første omgang en ukompliceret fødsel. Desværre trækker fødslen ud, og der er ikke fremgang nok. Sønnen ligger skævt og bliver til sidst forløst i en kraftanstrengelse under truslen om cup. Da det sker mærker Caroline ikke noget. Men det viser sig, at hun har fået en 4. gradsbristning. Det faktum er der dog ingen, der fortæller hende klart og tydeligt. Hjemvendt fra hospitalet med en lille baby og strenge formaninger om at ligge ned, starter bekymringerne for alvor. For hvad er det, der er sket med hende? Hvordan skal hun kunne komme på toilettet? Og hvad skete der med alle de ture med barnevognen, hun havde set frem til? Hør Caroline fortælle om et hårdt efterfødselsforløb, hvor ensomhed, bekymringer, misundelse og skuffelse fylder. Og hvor historier om andres svære oplevelser giver en smule lindring for hendes plagede sind.

Du kan støtte arbejdet med podcasten på www.Patreon.com/efterveer