Billede af Jonas barn kort tid efter fødslen

Suget i maven – Jonas historie

Jonas og kæresten skal have en datter. Allerede under graviditeten udviser Jonas små tegn på stor nervøsitet. Det er dog ikke noget, han tænker videre over. Jonas glæder sig til fødslen, og forventer at føle stolthed, glæde og lykke. Men da fødslen går i gang oplever han dog et ubehageligt sug i maven, som ikke vil forsvinde. På hospitalet bliver han ikke mere tryg. Datterens hjertelyd er svingende, og fødslen trækker ud uden fremgang. Da datteren endeligt kommer til verden efter flere døgns veer, er Jonas helt i laser af udmattelse og angst. Angsten følger Jonas i de følgende uger og måneder, og tilbage står en nybagt far, som skal forholde til en nyt liv med en baby, og en diagnose med angst.

Du kan støtte arbejdet med podcasten på www.Patreon.com/efterveer