Jubilæumsafsnit: En hilsen fra tidligere deltagere

“Vi tænker rigtigt tit på jer, der tidligere har deltaget i podcasten, kigger på jeres billeder på instagramprofilen, og sender jer en kærlig tanke. Det ved vi, at mange af vores lyttere også gør.” Sådan skrev vi til vores tidligere deltagere tilbage i december måned. Vi planlagde nemlig vores afsnit nummer 50, og ønskede at høre fra vores gamle deltagere. Og hvor er vi glade for, at flere af jer sendte et lydklip tilbage. Det er virkeligt rørende klip – Om bedring, om at blive mere åben om de svære ting, om smerter, om PTSD, om at være en anden, om vreden over ikke at hørt og set, om kærligheden til ens barn, og om skyldfølelsen, den første fødselsdag, om at se sin historie i et nyt lys, når man hører den i en podcast, og om omverdenens reaktioner. Vi er så glade for at høre fra jer, fyldte af taknemmelighed for at I har delt med os, og delt med lytterne! Tusinde tak. Denne podcast eksisterede ikke ude jer! Hilsen Ida og Ida

Du kan støtte arbejdet med podcasten på www.Patreon.com/efterveer