Jeg sagde stop, men hun blev ved – Sofies historie

Sofie har en nem graviditet indtil uge 30. Her får hun konstateret kraftige plukkeveer og bliver sendt hjem for at hvile resten graviditeten. Sofie går tiden ud, og da fødslen starter trækker den sågar ud. Der er ingen fremgang og vandet tages. Det er meget ubehageligt og Sofie beder jordemoderen om at stoppe. Flere gange. Det gør hun imidlertid ikke. Heller ikke da Sofies kæreste beder om det. Herefter føles alt som kaos, selvom det “på papiret” er en ukompliceret fødsel. Sofies søn kommer til verden og Sofie er i chok. Hjemme igen venter desværre en ny række problemer. Sønnen har kolik og amningen driller. Til sidst må Sofie sygemeldes med angst og depression ovenpå det hårde forløb.

Du kan støtte arbejdet med podcasten på www.Patreon.com/efterveer