En fortælling om at have bipolar affektiv sindslidelse – Lines historie

Da Line og hendes mand beslutter sig for, at de skal have et barn sammen, kører deres liv på skinner og er fyldt med overskud. Efter blot 1,5 måned mærker Line, at noget er anderledes i hendes krop, og hun tager en positiv graviditetstest. Under graviditeten bliver Line fulgt af team sårbar gravid, da hun lider af bipolar affektiv sindslidelse, og tidligere har haft enkelte sygdomsepisoder. Fødslen er hård, men går godt. Efterfølgende er Line og hendes mand fuldstændig opslugt af datteren. I tiden efter fødslen har Line svært ved at sove, tankerne myldrer i hendes hovede, og i ugerne der går, begynder Line at vise tegn på at blive syg igen. Line bliver indlagt på psykiatrisk afdeling, og en kamp mod at få det godt igen starter