TEMA: Graviditet og fødsel, når man har oplevet seksuelle overgreb

I dagens temaafsnit har vi besøg af Line-Maria. Line-Maria står bag instagramprofilen @Graviditet_med_Skygger. Her tematiserer hun sine og andres erfaringer med at være gravid og fødende, når man har oplevelser med seksuelle overgreb i bagagen. Line-Maria har på egen krop oplevet, at traumer som ellers var vel bearbejdede, begyndte at fylde igen på en ny måde i hendes første graviditet. Mødet med sundhedsvæsenet, de kropslige forandringer, amningen, manglen på kontrol og forudsigelighed er alt sammen noget, der kan trigge gamle sår og forsvarsmekanismer. Line-Maria fortæller om nogle af de erfaringer,  mange gør sig, og kommer med en række gode råd og tips. Derefter læser vi lytternes erfaringer op. 

Du kan støtte arbejdet med podcasten på www.Patreon.com/efterveer