Billede af bladeløse grene med blå himmel i baggrunden

En fastsiddende baby og en traumatisk opheling – Nannas historie

Nannas graviditet er god, og hun glæder sig til fødslen. Da hun får veer er hun allerede tidligt meget forpint både under og mellem veerne. Da fostervandet går er det helt brunt, og Nanna får en plads på en fødestue, hvor hun får en epidural. Fødslen skrider kun langsomt frem, og da hun endeligt når pressefasen spidser situationen til. Da hovedet er født sidder datteren fast. En fødselslæge må anlægge et fødselsklip og brække datterens arm, for at få hende ud. Fødslen er en voldsom oplevelse for Nanna og kæresten. Men det efterfølgende forløb er dybt traumatisk. Nannas syning går op, og hun må reopereres. Der går infektion i såret, og hun må på antibiotika af flere omgange. Hun får fjernet granuleret væv, og hun døjer med smerter i en grad, der umuliggør et sexliv med hendes kæreste.

Du kan støtte arbejdet med podcasten på www.Patreon.com/efterveer