Skal jeg dø nu?

Tilbage i 2011 bliver Tina uventet gravid. Hendes daværende kæreste ønsker ikke barnet og Tina får en abort. Kort efter fortryder hun dog, og ønsket om et barn forplanter sig i hende. Forholdet går i stykker, men ønsket om et barn forsvinder ikke. Da Tina flere år, sammen med sin nye partner, står med en positiv graviditetstest er lykken derfor stor. Desværre aborterer Tina, og derefter følger en svær tid med fertilitetsbehandlinger og bekymringer. Da Tina endeligt bliver gravid bliver hun ramt af svær kvalme og en knugende angst for at miste igen. Graviditeten skrider frem, men heller ikke fødslen går, som Tina håber. Tina udvikler svangerskabsforgiftning og ender med at føde ved kejsersnit i fuld narkose. En chokerende oplevelse og et stort blodtab senere er Tina bliver mor. Men hvordan skal hun komme videre herfra? Intet føles, som hun havde forventet.